Έρχεται το νέο κόμμα από τον Πάνο Καμμένο

Όπως σας είχαμε πληροφορήσει και παλιότερα, ο Πάνος Καμμένος σκεφτόταν να ιδρύσει νέο κόμμα καθώς δεν συμφωνούσε πια με τις επιλογές το...

Όπως σας είχαμε πληροφορήσει και παλιότερα, ο Πάνος Καμμένος σκεφτόταν να ιδρύσει νέο κόμμα καθώς δεν συμφωνούσε πια με τις επιλογές του προέδρου της ΝΔ, Α. Σαμαρά.

Μιλώντας στον Flash και το Νίκο Ευαγγελάτο, ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε πικραμένος με την στάση της ΝΔ λέγοντας χαρακτηριστικά: “Τώρα που θα πάει ο κ. Βορίδης στη ΝΔ μπορούν να συλλαμβάνουν και τους κομμουνιστές και να τους βάζουν σε θαλάμους αερίων.”

Ο κ. Καμμένος είπε ότι εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια για να εκφράσει αυτά που οι πολίτες πιστεύουν. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ζήτησε από τους πολίτες μέσω της ιστοσελίδας του στο ιντερνετ να πουν τι θα ήθελαν να περιέχει μια ιδρυτική διακήρυξη. 

“Εγώ δεν έχω το ψώνιο να γίνω αρχηγός”, είπε όταν ρωτήθηκε αν θα ηγηθεί. Πρόσθεσε ότι με τους 22 διαγραφέντες “επι χρόνια είμαστε μαζί θα κάνουμε μια προσπάθεια εκεί που συμφωνούμε να είμαστε μαζί. Αν αυτό σημάνει ότι θα είναι ένα κίνημα θα φανεί. Αύριο θα βρεθούμε όλοι μαζί θα κουβεντιάσουμε.”

Ο κ. Καμμένος δεν απέκλεισε η κίνηση αυτή να κατέβει στις επόμενες εκλογές. “Μάκαρι να γίνουν εκλογές σύντομα”, είπε χαρακτηριστικά και υπενθύμισε ότι είχε διαφωνήσει εξ' αρχής με την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Δείτε επίσης

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item