Κλειστό όλο το κέντρο της Αθήνας λόγω συλλαλητηρίων κατά των νέων μέτρων

Κατά των νέων μέτρων που προβλέπει το μνημόνιο με την τρόικα διαμαρτύρονται για δεύτερη ημέρα στο κέντρο της Αθήνας η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και ...

Κατά των νέων μέτρων που προβλέπει το μνημόνιο με την τρόικα διαμαρτύρονται για δεύτερη ημέρα στο κέντρο της Αθήνας η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ.

Κλειστοί, λόγω των συγκεντρώσεων, παραμένουν οι δρόμοι.

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι ορισμένοι διαδηλωτές άρχισαν να αποχωρούν από το Σύνταγμα.

Το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ ξεκίνησε στην πλατεία Συντάγματος στις 11 το πρωί, ενώ το ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκε στην Ομόνοια και σε πολλές περιοχές της Αθήνας, αλλά και σε πόλεις της περιφέρειας.

Η σημερινή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ έχει τη μορφή εκστρατείας ενημέρωσης, καθώς τα μέλη του μοιράζουν φυλλάδια στους περαστικούς.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, πλην του ΗΣΑΠ που θα λειτουργήσει από τις 10 το πρωί ώς τις 5 το απόγευμα. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, κανονικά οι αεροπορικές πτήσεις. 

Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων θα κορυφωθούν την Κυριακή -ημέρα ψήφισης του νέου μνημονίου από τη Βουλή. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προγραμματίζουν συλλαλητήριο στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα και το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, την ίδια ώρα.

Υπό το φόβο επεισοδίων, πάνω από 5.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item