Συμπαράσταση από τους ομογενείς των ΗΠΑ - Ίδρυσαν φιλανθρωπικό φορέα για την βοήθεια ευπαθών κοινωνικών ομάδων στην Ελλάδα

Μία απίστευτη κίνηση από την ομογένεια των Ηνωμένων Πολιτειών που προχώρησε στην ίδρυση ενός φιλανθρωπικού φορέα με σκοπό την βοήθεια κα...

Μία απίστευτη κίνηση από την ομογένεια των Ηνωμένων Πολιτειών που προχώρησε στην ίδρυση ενός φιλανθρωπικού φορέα με σκοπό την βοήθεια και ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων στην Ελλάδα που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

Το «Ίδρυμα Ελληνικής Συμπαράστασης» που ιδρύθηκε στην Νέα Υόρκη είναι μια πρωτοβουλία των ομογενών που ενδιαφέρονται να ανταποκριθούν έμπρακτα στις παρούσες ανάγκες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα στους τομείς της διατροφής και της υγείας.

Υπογραμμίζεται ότι «το Ίδρυμα Ελληνικής Συμπαράστασης είναι ανεξάρτητο και λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Τη διαχείρισή του εκτελεί το Διοικητικό Συμβούλιο, αποτελούμενο από ομογενείς που δεν εκπροσωπούν συμφέροντα άλλων οργανισμών η φορέων. Η όλη προσπάθεια βασίζεται σε εθελοντική εργασία, ούτως ώστε κάθε προσφορά να διατίθεται αποκλειστικά για το φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος».

Εκπρόσωποι του Ιδρύματος επισκέπτονται με δικά τους έξοδα την Ελλάδα, όπου παραδίδουν συσκευασμένα είδη βασικής διατροφής σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, σημειώνεται χαρακτηριστικά, ενώ τα τρόφιμα ανταποκρίνονται στην κλασική μεσογειακή διατροφή και αγοράζονται στη χώρα μας. Η συσκευασία και η διανομή γίνονται τοπικά από εθελοντές.


Το διοικητικό συμβούλιο αποτελούν οι: Ντίνος Αυλωνίτης, Φίλιππος Βογιατζόγλου, Γιάννης Ζέρβας, Προκόπης Ζέρβας, Δρ. Νίκος Μεζίτης, Στέλιος Τακετζής, Δημήτρης Τσάτης, Φώτης Τσάτης, Γεωργία Φιλιώτη, ενώ σημειώνεται ότι εντός των ημερών θα ανακοινωθούν επιπρόσθετα μέλη του συμβουλίου.


ΠΗΓΗ : protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item