Τι νομίζετε πως θα γίνει αν παραιτηθεί ή φύγει ο Παπαδήμος;

Επειδή όσοι κάνουν χρόνια πολιτικό ή κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ έχουν μάθει να σκέφτονται και … “πασοκικά” προσφέρουμε ως τροφή για σκέψη ...

Επειδή όσοι κάνουν χρόνια πολιτικό ή κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ έχουν μάθει να σκέφτονται και … “πασοκικά” προσφέρουμε ως τροφή για σκέψη και τα εξής:
Το ΠΑΣΟΚ έχει καταποντιστεί και ό,τι και να συμβεί θα το χρεωθεί. Ακόμα και να αλλάξει δέκα αρχηγούς. Άλλωστε, στην Ελλάδα λέμε “άλλαξε ο Μανωλιός φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς“! Άρα, τι Βενιζέλος τι Λοβέρδος, σημασία έχει πως πάνω στο ψηφοδέλτιο θα αναγράφεται ΠΑΣΟΚ και θα υποδηλώνει όσα κακά περνάει ο τόπος.
Πως λοιπόν θα πάνε έτσι σε εκλογές;
Και έρχομαι στου ζουμί. Γνωρίζουμε ότι ο Γιώργος κουτσουρεύει την όλη προσπάθεια της συγκυβέρνησης. Και ο Βενιζέλος του ..συμπαρίσταται ολόθερμα. Διαβάστε τι του είπαν στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη του οι ομόλογοί του στο Eurogroup και απορήστε μαζί μου γιατί συνεχίζονται ακόμα οι διαπραγματεύσεις από τα άλλα κόμματα. Ούτε λίγο ούτε πολύ στο Eurogroup λένε ότι δεν μπορούν πλέον να διαπραγματευτούν με τον Βενιζέλο επειδή τον ενδιαφέρει περισσότερο το προσωπικό του μέλλον από το μέλλον της Ελλάδας!!!
Έτσι λοιπόν έχουμε και λέμε: Μετά την αποτυχία της συγκυβέρνησης ο Λουκάς Παπαδήμος παραιτείται. Και η ΝΔ δεν μπορεί να επιβάλλει την άμεση διεξαγωγή εκλογών (δεν έχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία)
Σύμφωνα με το Σύνταγμα ξεκινούν οι διερευνητικές εντολές. Τότε, ή πάει ο Γιώργος πρώτος και παίρνει την εντολή, ή προηγούνται οι εσωκομματικές εκλογές γρήγορα μέσα στην Κοινοβουλευτική ομάδα ένα πρωί, και ο νέος Πρόεδρός της που θα προκύψει πάει και παίρνει την εντολή από τον Παπούλια.
Ποιος έχει θεσμικά την πλειοψηφία στη Βουλή; Το ΠΑΣΟΚ. Αν πχ ο Βενιζέλος εκλεγεί Αρχηγός και πάρει την εντολή από τον Παπούλια και την ψήφο εμπιστοσύνης από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ποιος γίνεται πρωθυπουργός;
Και μένει και για δυο ακόμα χρόνια…!!!
Αυτά τα ολίγα αν σκέφτεσαι ΠΑΣΟΚοπονηρά…

ΠΗΓΗ : antinews.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item