Ο Νετανιάχου πρόεδρος του κόμματος του στο Ισραήλ για πέμπτη συνεχή φορά με τη βοήθεια του Παπανδρέου...

Ο Νετανιάχου, πρωθυπουργός του Ισραήλ, συγκέντρωσε το 75% των ψήφων, αν και όπως υποστηρίζουν στενοί συνεργάτες του στόχος του ήταν να ξ...

Ο Νετανιάχου, πρωθυπουργός του Ισραήλ, συγκέντρωσε το 75% των ψήφων, αν και όπως υποστηρίζουν στενοί συνεργάτες του στόχος του ήταν να ξεπεράσει το 80%, διευκρινίζει το ραδιόφωνο, επικαλούμενο τα σχεδόν τελικά αποτελέσματα.

Το ποσοστό συμμετοχής ήταν 48%, κατώτερο των προσδοκιών του ισραηλινού πρωθυπουργού που απηύθυνε πιεστικές εκκλήσεις στα 125.000 μέλη του Λικούντ για να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, που επανεκλέγεται για πέμπτη φορά επικεφαλής του Λικούντ, εξετάζει το ενδεχόμενο των πρόωρων βουλευτικών εκλογών για τον Οκτώβριο, ένα μήνα πριν από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, υποστηρίζει η εφημερίδα Ydiot Aharanot.

Σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις, ο Νετανιάχου θα οδηγήσει το Λικούντ σε νίκη στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν διεξαχθούν.

Κάποιοι λένε ότι πέρα από το ρεύμα που έχει ο Νετανιάχου, του έφερε γούρι ο Γιώργος Παπανδρέου που έκανε διήμερη επίσκεψη στο Ισραήλ.ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item