Νέα 48ωρη απεργία από την ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου - Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Την κήρυξη νέας 48ωρης απεργίας την Παρασκευή και το Σάββατο αποφάσισαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα σκληρά μέτρα του νέου μνημον...

Την κήρυξη νέας 48ωρης απεργίας την Παρασκευή και το Σάββατο αποφάσισαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα σκληρά μέτρα του νέου μνημονίου τα οποία συμφωνήθηκαν στη μαραθώνια συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας. 

Στην κινητοποίηση συμμετέχει και το ΠΑΜΕ.Μετ΄ εμποδίων αναμένεται να γίνουν αύριο και το Σάββατο οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού στην πρωτεύουσα, καθώς οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες προσανατολίζονται σε κινητοποιήσεις, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.


Το μετρό κατεβάζει «ρολά» Παρασκευή και Σάββατο, με αποτέλεσμα να μην γίνει κανένα δρομολόγιο το διήμερο. 

Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ αποφάσισαν και αυτοί να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία. 

Θα λειτουργήσουν από τις 10.00 το πρωί εώς τις 5.00 το απόγευμα ΜΟΝΟ τα Τρένα (ΗΣΑΠ) και οι συρμοί του Τραμ για να διευκολύνουν τους διαδηλωτές να κατέβουν στο Σύνταγμα όπου θα γίνει η μεγάλη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item