Ξεπερνούν τους 40 οι βουλευτές που έχουν βγάλει στο εξωτερικό πάνω από 100.000 ευρώ!!!

Και φυσικά θα δούμε για άλλη μια φορά το ίδιο έργο...Να βρίσκουν πάλι ένα τρόπο για να την "σκαπουλάρουν" και ούτε γάτα ούτε ζ...

Και φυσικά θα δούμε για άλλη μια φορά το ίδιο έργο...Να βρίσκουν πάλι ένα τρόπο για να την "σκαπουλάρουν" και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Η ταυτοποίηση των πολιτικών έγινε απο τις ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου οικονομικών οι οποίες προχώρησαν σε διασταυρώσεις των εμβασμάτων που συγκέντρωσαν απο τις τράπεζες με τον ΑΦΜ, τα στοιχεία ταυτότητας και τη διεύθυνση της κατοικίας αποστολέα και κατέληξαν πως πρόκειται για περισσότερους από 40 βουλευτές οι οποίοι έβγαλαν καταθέσεις ύψους πάνω απο 100.000 ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού, ενώ υπάρχουν και αρκετοί οι οποίοι φυγάδευσαν τα χρήματα μέσω του υποκαταστήματος τράπεζας που βρίσκεται μέσα στη Βουλή.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα του "Έθνους της Κυριακής" που επικαλείται αρμόδιο παράγοντα, απο τους ελέγχους εντοπίστηκαν πολιτικοί που απο το 2009 μέρχι και πέρυσι έβγαλαν σε τράπεζες του εξωτερικού ποσά πάνω απο 100.000 ευρώ ο καθένας.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item