24ωρη απεργία αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Επιβεβαιώθηκε έτσι λοιπόν το πρακτορείο Ρόιτερς που μετέδιδε τα ξημερώματα ότι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ετοιμάζουν 24ωρη απεργία για αύριο Τρίτη. ...

Επιβεβαιώθηκε έτσι λοιπόν το πρακτορείο Ρόιτερς που μετέδιδε τα ξημερώματα ότι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ετοιμάζουν 24ωρη απεργία για αύριο Τρίτη. Θα γίνει και συγκέντρωση στις 11 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.

"Παρά τις θυσίες που έχουν κάνει οι εργαζόμενοι και παρά το γεγονός ότι έχει γίνει αποδεκτό πως η πολιτική που έχει ακολουθηθεί είναι λανθασμένη, εξακολουθούν να ζητούν περισσότερη λιτότητα" δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, Ηλίας Ηλιόπουλος στο Ρόϊτερς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει οργανώσει για σήμερα στις 6 το απόγευμα συγκέντρωση στα Προπύλαια "ενάντια στα μέτρα που συνομολόγησαν κυβέρνηση και τρόικα" , όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του , ενώ το ΚΚΕ καλεί, την ίδια ώρα (και ημέρα) "τους εργαζόμενους να ενώσουν του φωνή τους μαζί του" με συγκεντρώσεις στη Ομόνοια (στην Αθήνα) και στο Αγαλμα του Βενιζέλου (στη Θεσσαλονίκη).

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item