Θα ανακοινωθούν δημόσια τα ονόματα των πολιτικών και των συγγενών τους, που έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό το 2011

Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, πριν τα ονόματα δημοσιοποιηθούν, τα πολιτικά αυτά πρόσωπα θα πρέπει να έχουν περάσει από ακρόαση στην Επιτροπή...

Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, πριν τα ονόματα δημοσιοποιηθούν, τα πολιτικά αυτά πρόσωπα θα πρέπει να έχουν περάσει από ακρόαση στην Επιτροπή, για να δώσουν εξηγήσεις. Στην περίπτωση που οι εξηγήσεις δεν κριθούν ικανοποιητικές, τα ονόματα των πολιτικών θα ανακοινωθούν.

Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι τα ονόματα θα οριστικοποιηθούν εντός της ημέρας και ο κατάλογος θα δοθεί στον πρόεδρο της Βουλής Φ.Πετσάλνικο και στον πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής Ευ.Αργύρη, προκειμένου να αρχίσουν οι ακροάσεις απο την Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Έσχες άμεσα. «Δύο ημέρες είναι αρκετές, νομίζω» επισήμανε ο κ. Βενιζέλος.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επισήμανε ότι υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα και συγγενείς τους που έχουν εμβάσματα προς το εξωτερικό μεγαλύτερα από τα 100.000 ευρώ εντός του 2011 και θα πρέπει να ελεγχθούν, καθώς -όπως είπε- ακόμη κι αν οι διαδικασίες είναι νόμιμες, υπάρχει θέμα δεοντολογίας.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item