Έχουν συλλάβει 133 άτομα για οφειλές 500 εκ. ευρώ και ακόμα δεν έχει εισπραχθεί ούτε ευρώ!

Βέβαια ο κ. Παπουτσής κάνει αυτές τις αποκαλύψεις τώρα και όχι όσο ήταν ενεργό μέλος αυτής της κυβέρνησης....Φυσικά για προφανής λόγου...


Βέβαια ο κ. Παπουτσής κάνει αυτές τις αποκαλύψεις τώρα και όχι όσο ήταν ενεργό μέλος αυτής της κυβέρνησης....Φυσικά για προφανής λόγους!!!

Με σοβαρές αποκαλύψεις και αιχμές έγινε η αποχαιρετιστήρια ομιλία του απερχόμενου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, ο οποίος στην ουσία αποκάλυψε ότι παρά τις συλλήψεις ανθρώπων που έχουν μεγάλα χρέη προς το δημόσιο, οι δικαστικές αρχές τους αφήνουν ελεύθερους, χωρίς να υπάρχει καμία εγγύηση ότι το ελληνικό κράτος θα πάρει τα χρήματά του.

Μάλιστα, τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Παπουτσής εντυπωσιάζουν, καθώς φαίνεται πως έχουν γίνει 133 συλλήψεις το τελευταίο 4μηνο, για συνολικές οφειλές προς το δημόσιο 500 εκατομμύρια ευρώ και δεν έχει εισπραχθεί ούτε ένα ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για ένα ποσό μικρότερο των 500 εκατομμυρίων ευρώ, δηλαδή 325 εκατ. ευρώ η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε σε μείωση των επικουρικών συντάξεων και των κύριων συντάξεων σε ευγενή ταμεία.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία, επιβλήθηκαν σε 20 περιπτώσεις πρωτόδικες ποινές φυλάκισης από 8 μήνες μέχρι και 5 έτη, με αναστοιλή οι περισσότερες, χωρίς περιοριστικούς όρους.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και το θέμα των κατηγορούμενων για κακουργηματικής φύσης οφειλές προς το δημόσιο, με τον κ. Παπουτσή να αναφέρει πως αφήνονται ελεύθεροι, χωρίς περιοριστικούς όρους και ούτε με μία υψηλή εγγύηση έτσι ώστε το δημόσιο να επωφεληθεί και να δουν τα κρατικά ταμεία μέρος των χρωστούμενων.


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item