Θα πάει επιτέλους κανένας φυλακή για το ξέπλυμα χρημάτων των ιδιωτικών εταιρειών ρεύματος, energa και hellas power;

Να τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: Κάποιοι επιχειρηματίες μπαίνουν στο παιχνίδι, βλέπουν ότι δεν έχει χρήμα και πουλάνε. Οι επόμ...


Να τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:
Κάποιοι επιχειρηματίες μπαίνουν στο παιχνίδι, βλέπουν ότι δεν έχει χρήμα και πουλάνε. Οι επόμενοι φεσώνουν τον προμηθευτή τους (ΔΕΣΜΗΕ), είναι ασυνεπείς από την αρχή. Κανείς δεν τους στριμώχνει. Έρχεται μετά, το χαράτσι των ακινήτων.
Οι τύποι εισπράττουν το χαράτσι που πληρώνουν ματώνοντας οι πολίτες για λογαριασμό του κράτους, αλλά αντί να το αποδώσουν, βγάζουν τα λεφτά στην Ελβετία!

Φεσώνουν λοιπόν το κράτος με 300 εκατομμύρια ευρώ, όπως λένε οι εφημερίδες και προσπαθούν να μεταβιβάσουν τους ενεργειακούς κολοσσούς, που υποτίθεται ότι είναι, σε μια offshore ! Η οποία είναι στο όνομα μιας 84ης γιαγιούλας!!!!
Και δεν είναι ακόμη κανείς φυλακή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Μιλάμε για 300 εκατομμύρια ευρώ ρε άθλιοι !
Και σαπίζει στη φυλακή ο Εφραίμ κι ο ....Λεμούσιας!!!!!!!!!!

Και κάποιοι μεταβιβάζουν επιχειρήσεις που παίζουν με τα βασικά αγαθά (ρεύμα, νερό, καύσιμα κλπ) σε οφσόρ!!! Επιτρέπει η ελληνική νομοθεσία ακόμη τις οφσόρ!!! Πότε θα βάλει χέρι αυτό το κωλοκράτος στα μεγάλα ψάρια, που κρύβονται σε offshores ;
Και τελικά, ποιός θα πληρώσει τα 300 εκατομμύρια;
Ποιος ρε;


Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item