Διαμαντοπούλου: "Και στην επόμενη κυβέρνηση να είναι πρωθυπουργός τεχνοκράτης"

"Αυτή την ώρα δεν έχει καμία σημασία κανένα παιχνίδι εξουσίας, ούτε κομματικής ούτε κυβερνητικής", ανέφερε στην ομιλία της η υ...

"Αυτή την ώρα δεν έχει καμία σημασία κανένα παιχνίδι εξουσίας, ούτε κομματικής ούτε κυβερνητικής", ανέφερε στην ομιλία της η υπουργός Παιδείας, συμπληρώνοντας ότι "η ενότητα της χώρας προέχει". "Εκλογές σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, θα ήταν μία πρόσκαιρη νίκη του λαϊκισμού", εκτίμησε η κ. Διαμαντοπούλου, επισημαίνοντας ότι σε αυτή την περίπτωση "οι επιπτώσεις θα είναι καταστροφικές".

"Όπως και αν εξελιχθούν τα πράγματα, η επόμενη κυβέρνηση, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, πρέπει να είναι κυβέρνηση προγραμματικής συμφωνίας και με πρωθυπουργό τύπου Παπαδήμου", επεσήμανε η υπουργός. 

Η ίδια κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να βοηθήσουν στην κοινή προσπάθεια και καταθέσουν τις προτάσεις τους για τη διαμόρφωση των όρων, αφού, όπως είπε, "η επόμενη ημέρα απαιτεί χρονοδιάγραμμα και δεν είναι ημέρα της επαναδιαπραγμάτευσης".

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

 1. Επειδήξεις και οι προπαγάνδες
  της λαομίσητης Υπουργού δεν
  πρόκειται να έχουν κανένα αποτέλεσμα.

  Το καράβι έχει μπατάρει ...
  Τα ποντίκια αρχίζουν να φεύγουν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό είναι που πρέπει να καταλάβουν όλοι διότι υπάρχουν(δυστυχώς πάρα πολλοί) οι οποίοι στηρίζουν αυτό το σάπιο σύστημα όπως στηρίζουν και τώρα την αντισυνταγματική κυβέρνηση του Παπαδήμου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item