Νότης Σφακιανάκης: "Διώξτε τους μαλ..ες οι οποίοι σας καταδυναστεύουν!"

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εξαπέλυσε ο Νότης Σφακιανάκης με αφορμή τη δήλωση του υπουργού ότι δεν διάβασε το μνη...

"Είναι δυνατόν βρε ανόητε τύπε να μην διάβασες το Μνημόνιο;"


Σφοδρή επίθεση εναντίον του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εξαπέλυσε ο Νότης Σφακιανάκης με αφορμή τη δήλωση του υπουργού ότι δεν διάβασε το μνημόνιο πριν το υπογράψει, επειδή εκείνη την περίοδο είχε άλλες υποχρεώσεις.

«Είναι δυνατόν να λες βρε ανόητε τύπε να πούμε ότι δεν διάβασες το Μνημόνιο το οποίο έχει βάλει όλους τους ανθρώπους που κατοικούν αυτή τη χώρα, τα παιδιά και τα δισέγγονα τους στη φυλακή;» αναρωτήθηκε ο επιτυχημένος τραγουδιστής σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό mou».

«Είναι σοβαρά τα πράγματα! Διώξτε τους μ…..ς οι οποίοι σας καταδυναστεύουν! Διώξτε τους όμως! Είναι φασισμός και φασίστες αυτοί οι οποίοι κυβερνούν. Κάντε το με κλωτσιές. Αυτοί οι τύποι θα έπρεπε να έχουν αποχωρήσει από όλα αυτά. Θα έπρεπε να τους έχει διώξει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ανήθικοι δεν το καταλαβαίνετε;Είναι ανόητοι».ΠΗΓΗ : zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item