Χαρείτε ξεφτιλίκια - Έκοψαν το ρεύμα σε φοιτητική εστία γιατί ο ιδιώτης δεν πλήρωσε το ρεύμα

Έκοψε το ρεύμα σε φοιτητική εστία στα Πατήσια χθες η ΔΕΗ, επειδή ο ιδιοκτήτης του κτιρίου δεν  είχε πληρώσει αρκετούς λογαριασμούς.  Το ...

Έκοψε το ρεύμα σε φοιτητική εστία στα Πατήσια χθες η ΔΕΗ, επειδή ο ιδιοκτήτης του κτιρίου δεν είχε πληρώσει αρκετούς λογαριασμούς. 

Το περιστατικό συνέβη σε κτίριο που ενοικιάζει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας στην οδό Δροσοπούλου προκειμένου να χρησιμοποιείται ως εστία, όπου διαμένουν 70 φοιτητές, όπως κατήγγειλε το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών. 

Μετά απο παρέμβαση του καθηγητή και πρόεδρου της φοιτητικής λέσχης κ.Επ.Πανά προς τη ΔΕΗ, το ρεύμα επανασυνδέθηκε λίγη ώρα αργότερα και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου (στον οποίον το πανεπιστήμιο πληρώνει ενοίκιο που περιλαμβάνει και τη χρήση του ηλεκτρικού) υποσχέθηκε ότι θα εξοφλήσει τις οφειλές του τις επόμενες ημέρες. 

Οι φοιτητές πάντως οργανώνουν σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας στην πρυτανεία του Οικονομικού Πανεπιστημίου για το θέμα.ΠΗΓΗ : hbnews.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item