Μίκης Θεοδωράκης: "Κόψτε το απόστημα που δηλητηριάζει το σώμα του έθνους"

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης και επικεφαλής του Μετώπου της Ελληνικής Λαϊκής Δημοκρατικής Αντίστασης λέει πως «μοναδική λύση είναι να ξηλώσ...

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης και επικεφαλής του Μετώπου της Ελληνικής Λαϊκής Δημοκρατικής Αντίστασης λέει πως «μοναδική λύση είναι να ξηλώσουμε τις ράγες πάνω στις οποίες κινείται η χώρα, δηλαδή την ξένη εξάρτηση», τονίζει, επισημαίνοντας ότι «το μόνο που μπορεί να κάνουν οι εκλογές είναι να αλλάξουν το μηχανοδηγό και τη θέση των κομμάτων στα βαγόνια που ακολουθούν». 

Ο Μ. Θεοδωράκης δεν διστάζει να κατηγορήσει και τον Λουκά Παπαδήμο ότι εξυπηρετεί του ξένους. 

Στην αποκλειστική του συνέντευξη στην RealNews ο μουσικοσυνθέτης επισημαίνει ότι «η χώρα μας είναι ήδη χρεοκοπημένη από κάθε άποψη, κυρίως εθνική, κοινωνική, και πολιτιστική. Και αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόνο ένα βήμα πριν την οριστική καταστροφή της». 

Επίσης δηλώνει ότι «σε συνθήκες προτεκτοράτου ο λαός δεν είναι ουσιαστικά ελεύθερος, γιατί ελεύθερος είναι ο υπεύθυνος και όπως ξέρουμε την ευθύνη για τις αποφάσεις της διακυβέρνησης της χώρας τις έχουν οι ξένοι». Πιστεύει δε ότι η λύση είναι «να ξηλώσουμε τις ράγες του παλιού τρένου, δηλαδή την ξένη εξάρτηση».ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item