Ο Εφραίμ έστειλε εξώδικο στην εκπομπή το “Κουτί της Πανδώρας” και ζητά να μην παιχτεί το επεισόδιο που αφορά το σκάνδαλο του Βατοπεδίου

“Μόλις ο Εφραίμ έστειλε εξώδικο στην Πανδώρα ενώ ζητά και την προκαταβολική παρέμβαση του ΕΣΡ για να μην παίξει η εκπομπή”, έγραψε ο Κώστα...

“Μόλις ο Εφραίμ έστειλε εξώδικο στην Πανδώρα ενώ ζητά και την προκαταβολική παρέμβαση του ΕΣΡ για να μην παίξει η εκπομπή”, έγραψε ο Κώστας βαξεβάνης στο twitter του.


Ο δημοσιογράφος αύριο θα παρουσιάσει στην εκπομπή του ρεπορτάζ με τον τίτλο “Το Βατοπέδι σε νούμερα”. Μέσα από την εκπομπή θα αποκαλυφθεί το οικονομικό μέρος του σκανδάλου του Βατοπεδίου, τους τραπεζικούς λογαριασμούς και την ακίνητη περιουσία. Αυτό φαίνεται πως θορυβήσει τον Εφραίμ.


Μάλιστα, για πρώτη φορά μιλά ο παραιτηθείς αντεισαγγελέας Εφετών, Ηλίας Κολιούσης που χειριζόταν την υπόθεση του Βατοπεδίου και αποκαλύπτει, τις πιέσεις που του ασκήθηκαν, τα στοιχεία που απέκρυβε ο Άρειος Πάγος και τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση "για να έχει ήσυχη τη συνείδηση του". 

Δες ένα απόσπασμα από όσα λέει:
ΠΗΓΗ : tlife.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item