Ας χαρούμε τα "δυτικά πολιτισμένα ζώα" - Έκαψαν ζωντανό κοριτσάκι στον Αμαζόνιο για παραδειγματισμό!

Η δολοφονική δράση εκείνων που λυμαίνονται τα δάση του Α μαζονίου έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Έφτασαν στο σημείο να δέσουν σε ένα δέντ...


Η δολοφονική δράση εκείνων που λυμαίνονται τα δάση του Αμαζονίου έχει ξεπεράσει κάθε όριο!
Έφτασαν στο σημείο να δέσουν σε ένα δέντρο και να κάψουν ζωντανό ένα μικρό κορίτσι για να παραδειγματίσουν την φυλή στην οποία ανήκει και να αναγκάσουν τα μέλη της να φύγουν από την περιοχή!!!


Το παιδί είχε απομακρυνθεί από το χωριό του, εκεί όπου 60 μέλη της φυλής Αγουά ζουν απομονωμένοι από τον "πολιτισμένο" κόσμο.

Τότε έπεσε στα χέρια αδίστακτων ξυλοκόπων. Την πήραν, την έδεσαν σε ένα δέντρο και την έκαψαν ζωντανή! Όπως είπε, ένα μέλος από άλλη φυλή, ίσως το κορίτσι να έβλεπε για πρώτη φορά λευκούς. Είπε επίσης ότι οι ξυλοκόποι την ώρα που έκαιγαν ζωντανό το κορίτσι γελούσαν!

Η κτηνωδία αυτή αποκαλύφθηκε μετά από έρευνες που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο όταν μια ομάδα ιεραποστόλων έκαναν την καταγγελία, λέγοντας μάλιστα ότι είχαν δει και βίντεο! 

Από το 2003 έως το 2010 έχουν δολοφονηθεί τουλάχιστον 450 μέλη φυλών που ζουν στον Αμαζόνιο τον οποίο έχουν καταστρέψει οι δυτικοί.ΠΗΓΗnewsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item