Ο Χρυσοχοΐδης συνεχίζει την βλακεία - "Ψηφίσαμε το μνημόνιο με το πιστόλι στον κρόταφο"

σκίτσο by Aris Tsoutsikas Επίδειξη δύναμης θέλει να κάνει ο ΓΑΠ στο ΠΑΣΟΚ που εξετάζει – και μάλιστα πολύ σοβαρά – το ενδεχόμενο να ...

σκίτσο by Aris Tsoutsikas

Επίδειξη δύναμης θέλει να κάνει ο ΓΑΠ στο ΠΑΣΟΚ που εξετάζει – και μάλιστα πολύ σοβαρά – το ενδεχόμενο να διαγράψει τον Χρυσοχοϊδη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Οι στενότεροι συνεργάτες του ΓΑΠ διαμηνύουν την έντονη δυσαρέσκεια και απαρέσκεια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προς τον Χρυσοχοϊδη για όσα λέει.
Ο υπουργός Ανάπτυξης είναι γνώστης των προθέσεων του ΓΑΠ, αλλά δεν κάνει πίσω. Έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα παραιτηθεί από βουλευτής και συνεχίζει τις επιθέσεις στον ΓΑΠ και το μνημόνιο λέγοντας ότι απέτυχε παταγωδώς και ευθύνεται για την κατάρρευση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Το θέμα Χρυσοχοϊδη αναμένεται να ενταχθεί στην ατζέντα της συνεδρίασης της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στις 2 Φεβρουαρίου.
Στο μεταξύ ο Χρυσοχοϊδης επιχείρησε σήμερα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από την …πατάτα ότι δεν διάβασε το μνημόνιο, πετώντας χειρότερη. Μιλώντας σήμερα στο Mega είπε ότι αναγκάσθηκε να ψηφίσει το Μνημόνιο ”με το πιστόλι στον κρόταφο”, κάτι που υποστήριξε ότι συνέβη με όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ο υπουργός Ανάπτυξης επισήμανε ότι σε όλες τις ψηφοφορίες που ακολούθησαν την ψήφιση του μνημονίου -για τη λήψη πρόσθετων μέτρων- τόσο το υπουργικό Συμβούλιο όσο και η κοινοβουλευτική ομάδα βρίσκονταν ουσιαστικά υπό καθαρό εκβιασμό.
“Αδιάβαστοι” ή “με το πιστόλι στον κρόταφο” δεν έχει καμία σημασία, πλέον. Το ψηφίσαν το Μνημόνιο και μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται

ΠΗΓΗ : antinews.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item