Ψεύτικο "σκηνικό" παραίτησης του Παπαδήμου μετά το φιάσκο της ονομαστικής ψηφοφορίας επί του πολυνομοσχεδίου;;;

Και επειδή είμαι "κακός" και βλέπω παντού "συνωμοσίες" θα πω πως το όλο σκηνικό στήθηκε μόνο και μόνο για να πιέσο...


Και επειδή είμαι "κακός" και βλέπω παντού "συνωμοσίες" θα πω πως το όλο σκηνικό στήθηκε μόνο και μόνο για να πιέσουν λίγο παραπάνω τους ταλαντευόμενους βουλευτές να μην καταψηφίσουν!
Έτσι να μην χαλάσουμε τις παραδόσεις με τους έμμεσους εκβιασμούς!


Μπορεί σήμερα η Κυβέρνηση να δηλώνει πως δεν υπάρχει θέμα παραίτησης, μετά το φιάσκο της ονομαστικής ψηφοφορίας - όπου καταψηφίστηκε η τροπολογία Λοβέρδου για τα φαρμακεία ενώ η ανταρσία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ έβαλε σε κίνδυνο και αρκετά άλλα άρθρα- όμως ο Βενιζέλος  θεωρούσε πολύ πιθανό κάποια...ανατροπή!

«Δώστε μου το αποτέλεσμα να ενημερώσω τον Πρωθυπουργό να ξέρει τι θα κάνει, αν έχει πλειοψηφία ή δεν έχει…» ακούστηκε ο υπουργός Οικονομικών να λέει, απευθυνόμενος προς το Προεδρείο της Βουλής, λίγα λεπτά μετά το τέλος της ονομαστικής ψηφοφορίας, γνωρίζοντας πολύ καλά πως ενδεχόμενη καταψήφιση άρθρων θα μπορούσε να βάλει σε μεγάλες περιπέτειες την κυβέρνηση.

Δεν πέρασαν δύο λεπτά και δίπλα στον Ευ. Βενιζέλο βρέθηκε ο Φίλιππος Πετσάλνικος. Αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν πως άκουσαν τον υπουργό Οικονομικών να λέει πως «υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί», χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν εννοεί τον Λουκά Παπαδήμο ή του Ανδρέα Λοβέρδο που την τελευταία στιγμή ενέταξε την επίμαχη τροπολογία για την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων στο πολυνομοσχέδιο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των συναδέλφων του στο ΠΑΣΟΚ.

Όταν ο Ευ. Βενιζέλος έλαβε την απάντηση πως το μόνο άρθρο που καταψηφίζεται είναι το άρθρο 24 (με την τροπολογία Λοβέρδου) έφυγε από τη Βουλή με προορισμό το Μέγαρο Μαξίμου, για το προγραμματισμένο ραντεβού του με τον Πρωθυπουργό.


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item