Μανώλης Γλέζος: "Η Γερμανία θέλει να μας τιμωρήσει επειδή οι Έλληνες καταρρίψαμε το μύθο του αήττητου άξονα"

Ξεσπάθωσε ο Μανώλης Γλέζος γι' άλλη μια φορά μιλώντας για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων σημειώνοντας ότι η Γερμανία θέλει να μ...

Ξεσπάθωσε ο Μανώλης Γλέζος γι' άλλη μια φορά μιλώντας για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων σημειώνοντας ότι η Γερμανία θέλει να μας τιμωρήσει «επειδή η Ελλάδα κατέρριψε τον μύθο περί αήττητου του άξονα με το έπος '40-'41». 

Όπως είπε μιλώντας στο ΑΝΤ1 «η Ιταλία και η Βουλγαρία πληρώσανε όσα χρωστούσαν στην Ελλάδα και καθόρισε η Διασυμμαχική Επιτροπή. Γιατί η Γερμανία αυτοεξαιρείται;» και συμπλήρωσε πως αυτό γίνεται γιατί η Γερμανία θέλει να μας τιμωρήσει «επειδή η Ελλάδα κατέρριψε τον μύθο περί αήττητου του άξονα με το έπος '40-'41». 

«Γιατί αν δεν υπάρχει ναζιστικό καθεστώς σήμερα στη Γερμανία το οφείλει και στην πάλη του ελληνικού λαού». Όπως τόνισε οι γερμανικές αποζημιώσεις σήμερα ανέρχονται χωρίς τόκους στα 168 δισ. ευρώ.newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item