Η υποκρισία στο μεγαλείο της - Διαμαντοπούλου: Η διαπραγμάτευση με την τρόικα γίνεται με όλα τα όπλα!

Ήρεμα με τα "όπλα" κ. Διαμαντοπούλου μην σκίσετε κάνα καλσόν! Είπαμε να κάνετε πως διαπραγματεύεστε με τους εταίρους αλλά όχι...

Ήρεμα με τα "όπλα" κ. Διαμαντοπούλου μην σκίσετε κάνα καλσόν!
Είπαμε να κάνετε πως διαπραγματεύεστε με τους εταίρους αλλά όχι να βγαίνετε στις τηλεοράσεις και να μας κοροϊδεύετε μέσα στα μούτρα μας!
Και η υποκρισία έχει τα όρια της...


Πολεμική χαρακτήρισε η Αννα Διαμαντοπούλου τη διαπραγμάτευση με την τρόικα όσον αφορά τη νέα δανειακή σύμβαση, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Όπως είπε, είμαστε σε μια τελική φάση και πρέπει όλες οι πλευρές να θέσουν τα «όπλα» τους ενώ για τα εργασιακά είπε ότι τόσο μείζονα ζητήματα δεν μπορούν να λήξουν στο επίπεδο της τρόικας και υποστήριξε ότι οι Έλληνες κοινωνικοί εταίροι θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με τα ευρωπαϊκά συνδικάτα και τους Ευρωπαίους κοινωνικούς εταίρους.

Οταν ρωτήθηκε για τις πληροφορίες που φέρουν τη Γερμανία να ζητά Επίτροπο για την Ελλάδα ξεκαθάρισε ότι δεν συζητείται κάτι τέτοιο. Εκανε μάλιστα λόγο για αρρωστημένη φαντασία και ευθεία προσβολή της εθνικής κυριαρχίας.

Η κ. Διαμαντοπούλου υπογράμμισε ότι δύο χρόνια τώρα γίνεται μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σωθεί η χώρα και να αντιμετωπιστούν προβλήματα δεκαετιών, ωστόσο δήλωσε ότι έχει ερωτηματικά για τη διαπραγμάτευση του μνημονίου που έγινε κάτω από πίεση.ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item