Φέρνει νέα τροπολογία για τα φαρμακεία ο Λοβέρδος μετά την καταψήφιση του άρθρου του!

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναμένεται να προωθήσει μία νέα διατύπωση για το ελεύθερο ωράριο των φαρμακείων η οποία αναμένεται να προωθηθεί τις ε...

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναμένεται να προωθήσει μία νέα διατύπωση για το ελεύθερο ωράριο των φαρμακείων η οποία αναμένεται να προωθηθεί τις επόμενες ημέρες. Δε θα θίγει ωστόσο επί της ουσίας το θέμα και θα αποσαφηνίζει ότι όποιος φαρμακοποιός επιθυμεί να λειτουργεί «στο πλαίσιο του ωραρίου των εφημεριών θα μπορεί να το δηλώνει στον οικείο φαρμακευτικό σύλλογο» χωρίς πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Η νέα τροπολογία θα περιγράφει ουσιαστικά αύξηση των εφημερευόντων φαρμακείων και όχι ελεύθερο ωράριο όποτε κανείς το επιθυμεί. Και αυτό διότι στην τροπολογία που καταψηφίστηκε, το μάλλον ασαφές κείμενο προέβλεπε ένα απόλυτα ελεύθερο ωράριο όχι μόνο στις ώρες της εφημερίας.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item