Θα κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ από σήμερα σε όσους δεν πλήρωσαν

Εμείς ένα ξέρουμε...Ε ρε ξύλο που έχει να πέσει! Μακάρι να βγούμε ψεύτες αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε ποιος θα αφήσει τους υπαλλ...


Εμείς ένα ξέρουμε...Ε ρε ξύλο που έχει να πέσει!
Μακάρι να βγούμε ψεύτες αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε ποιος θα αφήσει τους υπαλλήλους της ΔΕΗ να του κόψουν το ρεύμα!
Μάλλον κανείς!


Σύμφωνα με τη διοικηση της ΔΕΗ οι διακοπές θα ξεκινήσουν από περιοχές όπου η τιμή ζώνης των ακινήτων υπερβαίνει τα 2.500 ευρώ το τετραγωνικό και θα γίνουν με κοινωνικά κριτήρια ώστε να μην κοπεί το ρεύμα σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Αυτό βέβαια μένει να αποδειχτεί.


Από τον Οκτώβριο του 2011 έχουν εκδοθεί 9 εκατομμύρια  λογαριασμοί οι οποίο περιέχουν το χαράτσι. 
Από αυτούς έχουν πληρωθεί κανονικά οι  5.5 εκατομμύρια λογαριασμοί. 

Δεν έχουν πληρωθεί 3.5 εκατομμύρια λογαριασμοί που αναλύονται ως εξής :

- Στα 2,5 απο τα 3.5 εκατομμύρια λογαριασμούς  δεν έχει λήξει η προθεσμία των 80 ημερών 
- Σε 1 εκατομμύριο λογαριασμούς  έχει λήξει η προθεσμία και έχουν περάσει οι 80 ημέρες. Απο αυτούς υπάρχουν 250.000 χιλιάδες λογαριασμοί για τους οποίους η ΔΕΗ έχει εκδωσει εντολές διακοπής απο το μηχανογραφικό σύστημα.
- 50.000 λογαριασμοί (από τους 250.000) έχουν πάει στη ΡΑΕ ενώ 20.000 καταναλωτές θα αντιμετωπίσουν άμεσα τους τεχνικούς της ΔΕΗ και τα ιδιωτικά συνεργεία που θα πάνε να τους κόψουν το ρεύμα.


newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item