Μάριο Μόντι: "Δεν είμαι μασόνος, δεν ξέρω καν τι είναι η μασονία"

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση La7, ο Μ.  Μόντι(Ιταλός τεχνοκράτης πρωθυπουργός σαν τον δικό μας Παπαδήμο)  τόνισε μετά από χαρακτηρισ...

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση La7, ο Μ. Μόντι(Ιταλός τεχνοκράτης πρωθυπουργός σαν τον δικό μας Παπαδήμο) τόνισε μετά από χαρακτηρισμούς που του αποδίδουν: «δεν είμαι μασόνος, δεν ξέρω καν τι είναι η μασονία». Μάλιστα, ο Ιταλός πρωθυπουργός υποστήριξε ότι η φήμη διακινήθηκε όταν απέκτησε μεγάλη δημοσιότητα, ωστόσο διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν πρόλαβε να μπει καν σε μηχανή αναζήτησης, για να μάθει τι σημαίνει η λέξη μασονία.

Στο μεταξύ, τα μέτρα για την απελευθέρωση της αγοράς προκαλούν σωρεία αντιδράσεων.
Οι φαρμακοποιοί, με τις συνδικαλιστικές τους οργανώσεις κάνουν γνωστό ότι "τα μέτρα αυτά θα καταστρέψουν τον όλο τομέα" και ετοιμάζουν σειρά απεργιακών κινητοποιήσεων.
Υπενθυμίζεται ότι η δέσμη μέτρων της κυβέρνησης Μόντι προβλέπει τη δημιουργία πέντε χιλιάδων νέων φαρμακείων και την κατάργηση των περιορισμών σε ότι αφορά ωράρια και εφημερίες.
Τεράστια αντίδραση και από τους ταξιτζήδες αλλά και τους δικηγόρους
Οι ταξιτζήδες έχουν προκηρύξει πανιταλική απεργία για την ερχόμενη Δευτέρα και κάνουν γνωστό ότι πρόκειται να μπλοκάρουν τα κεντρικά σημεία των μεγαλύτερων πόλεων της χώρας.
Οι δικηγόροι, από την πλευρά τους, έχουν σκοπό να προχωρήσουν και σε θεαματικές διαμαρτυρίες, διαδηλώνοντας έξω από τη Βουλή, την Γερουσία και τα διάφορα δικαστήρια της χώρας.
Θα προσπαθήσουν, επίσης, να συναντήσουν και τον Πάπα, για να του εκθέσουν τις απόψεις τους.
Ο ιταλικός δικηγορικός σύλλογος, απορρίπτει την κατάργηση των κατώτατων αμοιβών, όπως και την δυνατότητα να μπορεί να πραγματοποιείται, το ένα τρίτο της επαγγελματικής άσκησης ( συνολικά πρόκειται για δεκαοκτώ μήνες) εντός πανεπιστημίου.

Πληροφορίες από news247.gr και newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item