Σαρκοζί: "Οι Έλληνες πολιτικοί δεν μπορούνε να κρατάνε τους Έλληνες αιχμάλωτους στην κρίση"

Γεια σου ρε Σαρκοζί ηγέτη και επαναστάτη...Τώρα δηλαδή το κατάλαβες ότι οι Έλληνες πολιτικοί δεν κάνουν ούτε για βιτρίνα;;; Τόσο και...


Γεια σου ρε Σαρκοζί ηγέτη και επαναστάτη...Τώρα δηλαδή το κατάλαβες ότι οι Έλληνες πολιτικοί δεν κάνουν ούτε για βιτρίνα;;;
Τόσο καιρό που έβγαινες και "στήριζες" την Ελλάδα δεν ήξερες τι λαμόγια ήταν;;;
Σίγουρα Σαρκοζί δεν μπορείς να μιλάς και εσύ για πολιτικούς που κρατούν τον λαό τους στην κρίση!
Και εσύ πάλεψες όσο μπορούσες, έγινες το "σκυλάκι" της Μέρκελ, αλλά και πάλι δεν μπόρεσες να διασώσεις τα τρία ΑΑΑ της χώρας σου...

Για να δούμε εάν θα πληρώσετε παραπάνω ή όχι...Γιατί τώρα πια η Ελλάδα δεν έχει κάτι περισσότερο να χάσει!
Εσείς όμως και οι φίλοι σας οι Γερμανοί θα καταστραφείτε εάν αφήσετε την Ελλάδα και μετά ,ακόμα χειρότερα, την Ιταλία να χρεοκοπήσουν!
Είμαι σίγουρος πως τα ξέρετε όλα αυτά αλλιώς θα είχατε αφήσει ήδη την Ελλάδα να χρεοκοπήσει ανήμπορη!


Σε συνάντηση με ξένους πρεσβευτές ο Σαρκοζί, αφού προειδοποίησε πως η ευρωζώνη παραμένει σε κίνδυνο, ''περιέλαβε'' όλους τους έλληνες πολιτικούς λέγοντας :''Το σύνολο της ελληνικής πολιτικής τάξης πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να αναβάλει τις αποφάσεις που απαιτούνται για να λυθεί η κρίση χρέους της χώρας''.

Το πρακτορείο Reuters σχολιάζει πως οι δηλώσεις Σαρκοζί έγιναν τη στιγμή που η Ελλάδα παλεύει για να κλείσει τη συμφωνία για το PSI και να αποφύγει την άτακτη χρεοκοπία.

Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας Ζαν Λεονετί δήλωσε σήμερα ότι "η Ευρώπη δεν θα πληρώσει επιπλέον" για την Ελλάδα.

"Η Ευρώπη δεν θα πληρώσει επιπλέον, είναι σαφές, η Γαλλία το είπε, η Γερμανία το είπε και το σύνολο των χωρών που αποφάσισαν να βοηθήσουν την Ελλάδα έχουν ορίσει έναν κανόνα, δεν μπορούμε να υπερβούμε αυτόν τον κανόνα", δήλωσε στο ραδιοφωνικό δίκτυο Europe 1 ο Γάλλος υπουργός.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item