Νέος εκβιασμός Παπαδήμου - Νέα επώδυνα μέτρα ή χρεωκοπία!

Για ακόμα μια φορά η εκβιαστική πολιτική συνεχίζεται στην χώρα μας... Από τους πολιτικούς αρχηγούς θα ζητηθεί να ψηφιστεί το νομοσχ...

Για ακόμα μια φορά η εκβιαστική πολιτική συνεχίζεται στην χώρα μας...
Από τους πολιτικούς αρχηγούς θα ζητηθεί να ψηφιστεί το νομοσχέδιο με τις νέες περικοπές που θα έρθει στη Βουλή ενδεχομένως στο τέλος της εβδομάδας «άλλως θα υπάρξει κυβερνητική κρίση εκλογές και χρεοκοπία».

Το ερώτημα βέβαια είναι ανεξάρτητα με την στάση των πολιτικών αρχηγών , ποια θα είναι η στάση των κοινοβουλευτικών ομάδων των κομμάτων τους σε ένα νομοσχέδιο με νέες περικοπές μισθών και συντάξεων. 
Η συζήτηση να περάσουν όλα αυτά με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου χωρίς να περάσουν από τη βουλή έχει ήδη ξεσηκώσει συζητήσεις μεταξύ των βουλευτών οι οποίοι μιλούν για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.

Και το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι και από την πλευρά των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση είναι ποιο είναι το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και των ελληνικών πολιτών με κούρεμα της τάξης του 60-70% που ουσιαστικά ελάχιστα διαφέρει -και μόνο τυπικά- από την χρεοκοπία.


ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item