Μεγάλη φωτιά σε πολυτελή σκάφη στην μαρίνα Αλίμου - Τυχαίο και αυτό το γεγονός;;;

Φανταζόμαστε βέβαια πως οι "άτυχοι" ιδιοκτήτες θα τα είχαν είτε ασφαλισμένα(οπότε θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους) είτε τώ...
Φανταζόμαστε βέβαια πως οι "άτυχοι" ιδιοκτήτες θα τα είχαν είτε ασφαλισμένα(οπότε θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους) είτε τώρα πια δεν μπορούν να δικαιολογούν τα ποσά και τα "μαύρα" λεφτά τους και έτσι προτίμησαν να τα κάψουν παρά να πληρώσουν για την παράνομη κατοχή τους...
Αχ κατακαημένη Ελλάδα...!


Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής το ένα μετά το άλλο τα σκάφη τυλίχθηκαν στις φλόγες με αποτέλεσμα τουλάχιστον επτά να υποστούν μεγάλες ζημιές.


Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξέσπασε ταυτόχρονα σε δύο από τα σκάφη, ενώ άγνωστες παραμένουν ακόμα οι αιτίες.


Τρία από τα σκάφη βυθίστηκαν, ενώ διαρκώς ακούγονταν εκρήξεις από τις δεξαμενές καυσίμων που αναζωπύρωναν τη φωτιά και τη μεταδέδιδαν και σε άλλα.

Τα πολύ εύφλεκτα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται τα σκάφη έκαναν πολύ δύσκολο το έργο των 40 πυροσβεστών που κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο λίγο πριν από τις 08:00 το πρωί.
Σ' αυτό το σημείο της μαρίνας τα αγκυροβολημένα σκάφη ακουμπούν μεταξύ τους και οι φλόγες περνούσαν με μεγάλη ταχύτητα από το ένα στο άλλο.


ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item