Πήρε φόρα ο Μ. Θεοδωράκης και δημιουργεί νέο...πατριωτικό κίνημα!

Δεν ξέρουμε τι προσπαθεί αλλά μάλλον προσπαθεί να μπει στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες! Δεν εξηγείται αλλιώς η επιλογή του πολύ γνωστού μ...

Δεν ξέρουμε τι προσπαθεί αλλά μάλλον προσπαθεί να μπει στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες!

Δεν εξηγείται αλλιώς η επιλογή του πολύ γνωστού μουσικοσυνθέτη Μ. Θεοδωράκη να δημιουργήσει ένα νέο πολιτικό κίνημα!

Το νέο πολιτικό και πατριωτικό κίνημα θα ονομάζεται "Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση".
Αυτό ανακοίνωσε στη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

"Οι μέρες και οι ώρες είναι κρίσιμες και οφείλουμε να λέμε την αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι", δήλωσε ο Μίκης Θεοδωράκης και έκανε λόγο για κάποιες δυνάμεις που όπως είπε εξετάζουν "μεθοδικά την καταστροφή της πατρίδας και τη μετατροπή του λαού σε λαό ραγιάδων".
Πρόσθεσε ότι οι δυνάμεις αυτές έχουν καταφέρει να ελέγχουν το σύστημα εξουσίας της χώρας και είπε ότι με τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις πέτυχαν να αποκλείσουν κάθε σχέση τη χώρας μας με άλλες χώρες.
"Οι δανειστές μας" τόνισε, "το πολύ σε πέντε χρόνια θα έχουν καταφέρει να έχουν δικά τους τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τις μεγάλες οδικές αρτηρίες, την ηλιακή ενέργεια, το νερό, τα δημόσια ακίνητα και τα ιστορικά μας μνημεία".

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item