Θα έχει και συνέχεια το θέμα με τους οικονομικούς εισαγγελείς;;;

Ανοίγει και πάλι η υπόθεση των καταγγελιών των οικονομικών εισαγγελέων , οι οποίοι καλούνται να καταθέσουν εντός δύο ημερών εγγρά...Ανοίγει και πάλι η υπόθεση των καταγγελιών των οικονομικών εισαγγελέων, οι οποίοι καλούνται να καταθέσουν εντός δύο ημερών εγγράφως, στοιχεία ή ονόματα, για πρόσωπα που επιχείρησαν να παρέμβουν στο έργο τους.
Η υπόθεση είχε μπει στο αρχείο, ωστόσο ο κ. Μουζακίτης με δηλώσεις του τη Δευτέρα, άφησε αιχμές υποστηρίζοντας ότι προφορικά είχαν δώσει ονόματα.
Να σημειωθεί ότι οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς ζήτησαν οι ίδιοι να καταθέσουν και πάλι για δεύτερη φορά στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Φώτη Μακρή.
Κατόπιν τούτου και παρά το ότι από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου εκφράστηκαν απορίες για τις δηλώσεις η κλήση έγινε και οι απαντήσεις αναμένονται την Πέμπτη.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item