Ο στρατός και πάλι στα "νύχια" τους - Αποφασίζουν νέες αυξήσεις στην θητεία

Όπως βλέπετε η κυβέρνηση δεν έχει πετύχει σε κανένα τομέα και έχει πάρει σβάρνα τους τομείς της Παιδεία και του στρατού... Το σχέδιο...


Όπως βλέπετε η κυβέρνηση δεν έχει πετύχει σε κανένα τομέα και έχει πάρει σβάρνα τους τομείς της Παιδεία και του στρατού...
Το σχέδιο τους είναι πολύ απλό! Η θητεία (εδώ θα είμαστε και θα τα ξαναλέμε) θα αυξηθεί σιγά σιγά τώρα στους 12 μήνες και τελικά θα φτάσει περίπου στους 20-24 μήνες.
Ο λόγος απλούστατος...

Πρώτα απ'όλα η ανεργία. Ο στρατός λοιπόν είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να μειώσουμε (έστω και εικονικά) τα νούμερα της ανεργίας για 1-2 χρόνια.

Δεύτερος, και σημαντικότερος, λόγος οι προσλήψεις. Σιγά σιγά οι προσλήψεις και γενικά οι μόνιμοι του στρατού θα κοπούν μαχαίρι και ο μόνος τρόπος για να απασχολήσουμε τους νέους θα είναι να τους βάλουμε για κάνα-δυο χρόνια στο στρατό και γιατί όχι όταν κάνουν απεργίες οι εργαζόμενοι στους δήμους να τους βάζουμε να μαζεύουν και τα σκουπίδια τζάμπα.


Μπορεί να σας φαίνονται περίεργα και εξωπραγματικά αυτά τα πράγματα αλλά αργά και σταθερά θα πάρουν σάρκα και οστά!
Καλή χρονιά αλήθεια σας ευχήθηκα;;;;;

Ο κύβος ερρίφθη και η θητεία θα αυξηθεί από την παρούσα κυβέρνηση, σύμφωνα με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 


Ήδη για την πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου για αύξηση της θητείας είναι ενήμερος και ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς, ο οποίος προσφάτως επισκέφθηκε το Πεντάγωνο. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του “Βήματος”  η ηγεσία του υπουργείου θα ενημερώσει για την αναγκαιότητα της αύξησης τη θητείας από τους 9 στους 12 μήνες (και για τον Στρατό Ξηράς και για την Πολεμική Αεροπορία και για το Πολεμικό Ναυτικό) την αρμόδια Διακομματική Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας η οποία θα συνέλθει εντός 15 ημερών, ώστε να ετοιμαστούν εν συνεχεία οι σχετικές αποφάσεις. Η νέα διάρκεια της θητείας θα ισχύει για τις σειρές που θα καταταγούν μετά την έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης και όχι για τους ήδη υπηρετούντες.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item