Τα ανώτερα στελέχη της ΔΕΗ αμείβονται με 6,5 εκατομμύρια ευρώ το μήνα!!!Λεφτά υπάρχουν...για κάποιους!

Μετά από ερώτηση του  του βουλευτή του ΛΑΟΣ Άγγελου Κολοκοτρώνη, ο οποίος   εί χε καταγγείλει ότι είναι υπερβολικός ο αριθμός των ανώτε...

Μετά από ερώτηση του  του βουλευτή του ΛΑΟΣ Άγγελου Κολοκοτρώνη, ο οποίος  είχε καταγγείλει ότι είναι υπερβολικός ο αριθμός των ανώτερων στελεχών στη ΔΕΗ και έχει ζητήσει στοιχεία για τις αποδοχές τους, έρχεται με  έγγραφο του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ Αρθούρου Ζερβού να απαντηθεί το ερώτημα...

Και η απάντηση αυτού: 6,5 εκατομμύρια ευρώ το μήνα!!!
Ειδικά για τις αποδοχές των στελεχών της επιχείρησης, ο επικεφαλής της ΔΕΗ διαβεβαιώνει ότι έχουν υποστεί τις μειώσεις των νόμων, που έχουν ψηφιστεί το 2010 και το 2011 και σε κάθε περίπτωση δεν υπερβαίνουν τα οριζόμενα στο νόμο περί ανωτάτου ορίου αποδοχών. Στα στελέχη δεν καταβάλλεται καμία πρόσθετη παροχή (μπόνους, δωρεάν μετακινήσεις κλπ) παρά μόνο το Επίδομα Ευθύνης, το οποίο όπως αναφέρει ο κ. Ζερβός, συνίσταται σε 715 ευρώ για τους Διευθυντές, 507 ευρώ για τους Βοηθούς Διευθυντές/Διευθυντές Κλάδου, 325 ευρώ για τους Τομεάρχες και 130 ευρώ για τους Υποτομεάρχες.
 
Ο κ. Ζερβός ενημέρωσε, επίσης, ότι η επιχείρηση, μέσω των υπηρεσιών της και με τη συνδρομή ανεξάρτητου συμβουλευτικού οίκου διεθνούς κύρους, επανεξετάζει τη νέα Οργανωτική Δομή της, προσαρμοζόμενη απολύτως, λειτουργικά, οργανωτικά και χρηματοοικονομικά, στις νέες απαιτήσεις που θέτει ο Νόμος 4001/11. «Με βάση τις σύγχρονες βέλτιστες οργανωτικές πρακτικές που ακολουθούνται διεθνώς, η ΔΕΗ πρόκειται να θεσμοθετήσει το πλέον κατάλληλο και ευέλικτο οργανωτικό σχήμα, με παράλληλη εξοικονόμηση πόρων στο πλαίσιο περιστολής των δαπανών», αναφέρει ο κ. Ζερβός.

Πληροφορίες από tvxs.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item