2012 και ακόμα να δούμε βιβλία στα σχολεία

Χωρίς βιβλία παραμένουν πολλοί μαθητές, ακόμα και της Γ΄λυκείου που θα διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και το υπουργείο Παιδείας...

Χωρίς βιβλία παραμένουν πολλοί μαθητές, ακόμα και της Γ΄λυκείου που θα διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και το υπουργείο Παιδείας αντί να λύσει το πρόβλημα μια και καλή, προχωρά στην αντικατάσταση του προέδρου και αντιπροέδρου του Οργανισμού Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων λες και άμα αλλάξει ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος θα τυπωθούν μαγικά από μόνα τους τα βιβλία...

Αίσχος και πάλι αίσχος για την κ. Διαμαντοπούλου η οποία θέλει να λέγεται και υπουργός Παιδείας...

Δεν μας είπε όμως...Τα παιδάκια της είναι χωρίς βιβλία και αυτά;;;
Αλλά ξέχασα, σπουδάζουν σε ιδιωτικά σχολεία και κολέγια!!!

Τα υπουργεία Παιδείας και Δικαιοσύνης πάντως δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει την έρευνα τους, προκειμένου να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για το ποιοι ευθύνονται για την καθυστέρηση εκτύπωσης και διανομής των σχολικών βιβλίων.

Ο υπό κατάργηση ΟΕΔΒ πήρε παράταση ζωής για δύο μήνες , προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο του και να γίνει εκκαθάριση. Συγκεκριμένα  παρατείνεται μέχρι και τις 31 Μαρτίου η λειτουργία του Οργανισμού Διδακτικών Βιβλίων με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της υπ. Παιδείας Αννας Διαμαντοπούλου. Μετά τον Μάρτιο η εκτύπωση και γενικά οι αρμοδιότητες για τα σχολικά βιβλία θα «περάσουν» στο Διόφαντο,  Ινστιτούτο Τεχνολογίας  με έδρα την Πάτρα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item