Η υπόθεση των 2 οικονομικών εισαγγελέων μπήκε και επίσημα στο αρχείο - Ποιοι βιάστηκαν να την "θάψουν"

Φαντάζομαι θα θυμάστε και εσείς το θέμα που έκανε το "μπαμ" πριν μέρες με τις ευθείες απειλές των δύο οικονομικών εισαγ...
Φαντάζομαι θα θυμάστε και εσείς το θέμα που έκανε το "μπαμ" πριν μέρες με τις ευθείες απειλές των δύο οικονομικών εισαγγελέων, οι οποίοι υπέβαλαν την παραίτηση τους λόγω πιέσεων, ότι θα γνωστοποιήσουν τα ονόματα αυτών που εμπόδιζαν το έργο τους...
Εντελώς ξαφνικά όμως οι δύο εισαγγελείς, ανακάλεσαν την παραίτηση τους και όλα μέλι γάλα.
Για κάποιους, όχι για μας!
Και σήμερα μαθαίνουμε πως η υπόθεση μπήκε και επίσημα στο αρχείο...
Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν είναι ποιοι βιάστηκαν να βάλουν μια τόσο σημαντική υπόθεση στο αρχείο;;;


Μείζων θέμα με απρόβλεπτες διαστάσεις δημιουργούν οι ευθείες βολές που εξαπολύει με δήλωση του ο εισαγγελέας Σπύρος Μουζακίτης, αναπληρωτής οικονομικός εισαγγελέας, προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης των καταγγελιών στις οποίες προέβησαν υποβάλλοντας τις παραιτήσεις του ιδίου και του οικονομικού εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη.

Προφανώς εκνευρισμένος ο εισαγγελέας εξέφρασε την έκπληξή του για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης , υποστηρίζοντας ουσιαστικά πώς ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Φώτης Μακρής έσπευσε να βάλει την υπόθεση στο αρχείο παρά το γεγονός ότι εκείνοι υπέβαλλαν ένα πρόχειρο υπόμνημα και επιφυλάχθηκαν εντός 5ημέρου να προσκομίσουν στοιχεία και ονόματα όσων προσπάθησαν να παρέμβουν στο έργο τους:

«Πήγαμε το πρωί να πάρουμε το πόρισμα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Γιατί αρχειοθέτησαν την υπόθεση; Ο κ. Μακρής μας έδωσε πέντε ημέρες να προσκομίσουμε στοιχεία. Αυτό που δώσαμε δεν ήταν υπόμνημα, ήταν πρόχειρο σημείωμα. Είχαμε ενημερώσει προφορικά όλους τους προϊσταμένους μας για τα στοιχεία που έχουμε. Έχουμε ενημερώσει προφορικά για ονόματα και στοιχεία. Με ποιο δικαίωμα, με ποιο σκεπτικό είπαμε ότι δράσαμε παρορμητικά;», ανέφερε ο κ. Μουζακίτης.
Πάντως η δήλωση αυτή αλλάζει τα δεδομένα καθώς οι εισαγγελείς βρίσκονται πλέον σε ανοιχτή ρήξη με τον Άρειο Πάγο, πηγές του οποίου ανέφεραν σε αντίθεση με όσα είπε ο κ. Μουζακίτης, πως οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς δεν είχαν επιφυλαχθεί να προσκομίσουν συμπληρωματικά στοιχεία, εάν όμως επιθυμούν μπορούν να το κάνουν και τώρα.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item