Θέλουν να οδηγήσουν σε δίκη τον 19χρονο που "έβαλε" τα γυαλιά σε FBI και Interpol

Φυσικά δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυΐα για να καταλάβεις ότι ακόμα και να παραπεμφθεί σε δίκη, θα του δοθεί η δυνατότητα να επιλέξει ...


Φυσικά δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυΐα για να καταλάβεις ότι ακόμα και να παραπεμφθεί σε δίκη, θα του δοθεί η δυνατότητα να επιλέξει να συνεργαστεί με τις Αρχές(ακόμα και με το ίδιο το FBI)!
Και τότε η ζωή του θα πάρει άλλη τροπή...Μακάρι να είχαμε ηγέτες με αρχίδια για να πάρουν αυτό το ταλέντο και να το χρησιμοποιήσουν για να δουλεύει για τις ελληνικές αρχές και όχι για τους ξένους...

Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς θα θυμούνται τον τότε 18χρονο Αλέξανδρο ο οποίος είχε κάνει άνω κάτω το FBI καθώς και άλλες σημαντικότατες υπηρεσίες!

Τώρα λοιπόν ο αρμόδιος εισαγγελέας της υπόθεσης πρότεινε, στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. την παραπομπή του σε δίκη.

Ας θυμηθούμε τις "περιπέτειες" του...

Ο 18χρονος έλληνας χάκερ µε το ψευδώνυµο nsplitter, για τρία χρόνια, εξελισσόταν σε στόχο της Ιντερπόλ και της Ελληνικής Αστυνοµίας. Ταυτόχρονα έπαιρνε θέση αρκετά ψηλά στη λίστα των καταζητούµενων χάκερ και από το FBI για κακόβουλες επιθέσεις σε κυβερνητικές ιστοσελίδες στις ΗΠΑ και την Ελλάδα.

Ο Αλέξανδρος εγκατέλειψε το σχολείο από την στιγμή που άρχισε να ασχολείται μόνο με το χάκινγκ. Περνούσε στον υπολογιστή από 18 έως 20 ώρες το 24ωρο! Τον τελευταίο μήνα δεν είχε βγεί ούτε μια φορά από το σπίτι του! Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Τι να το κάνω το σχολείο. Εγώ όλους αυτούς του Πολυτεχνείου τούς έχω για πλάκα». Ζήτησε μάλιστα έναν υπολογιστή γιατί άρχισε να του λείπει...

Στα δύο του µπράτσα έχει κάνει τατουάζ της ίδιας φράσης γραµµένης στα αραβικά και τα εβραϊκά. «Ο καπιταλισµός είναι ευκαιρία και η ευκαιρία ελευθερία...».


Ξεκίνησε από τα 15

Το «σπάσιµο» της ιστοσελίδας της Ιντερπόλ τον Φεβρουάριο του 2008 – όταν ήταν 15 χρονών –ήταν το πρώτο χτύπηµα του nsplitter που τον έκανε γνωστό στην κοινωνία των «cracker», όπως αποκαλούνται οι χάκερ που προκαλούν«καταστροφές». Οι επιθέσεις του στην ιστοσελίδα της NSA, του FBI και του αµερικανικού Πενταγώνου από τον Φεβρουάριο του 2009 και ύστερα µετέτρεψαν τον 18χρονο σε αστέρι της κοινωνίας των χάκερ και εχθρό για τις αµερικανικές Υπηρεσίες Ασφαλείας.

'Ολα γινόντουσαν από διαµέρισµα στον Αγιο ∆ηµήτριο.

Ο 18χρονος πάντως φαίνεται είχε κάνει τόση ζημιά που με το που έμαθαν οι Αμερικανοί του FBI ότι πιάστηκε πήραν το πρώτο αεροπλάνο με σκοπό να τον... γνωρίσουν!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item