Γενική απεργία την Τρίτη 17 και Τετάρτη 18 Ιανουαρίου από την ΓΣΕΕ - Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Στις 11 το πρωί η απεργιακή συγκέντρωση των Συνδικάτων, στην πλατεία Κλαυθμώνος. Την ίδια ώρα, συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ...


Στις 11 το πρωί η απεργιακή συγκέντρωση των Συνδικάτων, στην πλατεία Κλαυθμώνος. Την ίδια ώρα, συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
Στην απεργία συμμετέχουν μεταξύ άλλων νοσοκομειακοί γιατροί, ΟΜΕ - ΟΤΕ, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, αλλά και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Πώς θα κινηθούν τα Μέσα
Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του Μετρό αύριο Τρίτη, καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία.
Στάση εργασίας αναμένεται από τις 5:00 π.μ έως τις 7:30 και από τις 22:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας σε λεωφορεία και τρόλεϊ.
Το πρωί η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα έχει γίνει έως τις 08:00 π.μ, ενώ το βράδυ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 21:00.
Στάσεις εργασίας μεταξύ 5:00 – 7:00 π.μ. και από τις  22:00 μέχρι και 00:00 στον Προαστιακό. Τα δρομολόγια που δεν θα πραγματοποιηθούν, αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα Δευτέρα.

48ωρη απεργία και σε όλα τα ιδιωτικά και δημόσια έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Απεργία και των δικηγόρων

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item