Θα πληρώνετε έως και 1000 ευρώ για να βγάλετε φωτογραφία την Ακρόπολη!

Μήπως να καταλάβουν ότι αυτά τα μνημεία είναι προσφορά σε όλο τον κόσμο;;; Ας αφήσουν λοιπόν τις κουτοπονηριές οι Αρχές και ας ...
Μήπως να καταλάβουν ότι αυτά τα μνημεία είναι προσφορά σε όλο τον κόσμο;;;
Ας αφήσουν λοιπόν τις κουτοπονηριές οι Αρχές και ας ψάξουν αλλού να βρουν λεφτά!


Μνημεία όπως η Ακρόπολη των Αθηνών, η Κνωσός, η Φαιστός η ναός του Ποσειδώνα, οι Δελφοί κλπ μετά από απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου θα μπορούν να χρησιμοποιούνται για φωτογραφίσεις και κινηματογραφήσεις.
Ανάλογα με τη χρήση και τη διάρκεια του υλικού θα υπολογίζεται και το αντίτιμο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” οι τιμές μπορεί να είναι από 10 ως και 100 ευρώ για κάθε λεπτό οπτικοακουστικού υλικού με φόντο τον Παρθενώνα, ενώ η φωτογράφιση με επαγγελματικό εξοπλισμό για εμπορικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς με παρεμβολή προσώπων ειδικά στην περίπτωση του Παρθενώνα κοστολογείται στα 1.000 ευρώ.

Κάρτες, αφίσες μαγνητάκια μπορεί να κοστολογηθούν ως 300 ευρώ, ενώ αν οι φωτογραφίες μπουν σε cd ή dvd οι τιμές μπορεί να φτάσουν και τα 500 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item