Μήνυση και συλλήψεις στην Γερολυμάτος Cosmetics του Λαυρεντιάδη

Mετά από μήνυση που κατέθεσαν 337 εργαζόμενοι της εταιρείας Γερολυμάτος Cosmetics , η οποία ανήκει στον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρε...Mετά από μήνυση που κατέθεσαν 337 εργαζόμενοι της εταιρείας Γερολυμάτος Cosmetics, η οποία ανήκει στον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, συνελήφθησαν τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της νέας διοίκησης. 

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν την Παρασκευή στο αυτόφωρο της Σχολής Ευελπίδων και κατηγορούνται ότι δεν έχουν πληρώσει τους εργαζόμενους. 

Μάλιστα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στο εργοστάσιο της εταιρείας υπήρξαν και μικροεπεισόδια, όταν αφαιρέθηκαν εμπορεύματα εκατομμυρίων ευρώ από τις αποθήκες της εταιρείας. 

Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδας και οι σημερινοί ιδιοκτήτες συνδέονται άμεσα με τον κ. Λαυρεντιάδη και φέρεται μία από τις εταιρείες που ελέγχονται για τις δανειοδοτήσεις από την Proton Bank.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

 1. Αλλά τον ίδιο τον Λαυρεντιάδη δεν τον αγγίζουν ε;
  E βέβαια, τους φίλους μας δεν τους κλείνουμε μέσα.
  Και όταν σουφρώνουν τις καταθέσεις της τράπεζας που ελέγχουν, τους πιάνουμε και μετά τις επιστρέφουν όλα μέλι-γάλα...;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μα εννοείτε πως δεν τον αγγίζουν...Εδώ μιλάμε για μεγάλα λαμόγια.Όχι τυχαίος φοροφυγάδες.
  Αυτοί στηρίζουν τόσα χρόνια τα κόμματα με τις μίζες τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item