Με ανακοίνωση η Βουλή αναφέρει ότι δεν θα δοθούν σε καμία περίπτωση αναδρομικά σε βουλευτές

Μετά την κατακραυγή, αποφάσισαν να βγούνε και να γνωστοποιήσουν πως δεν θα δοθούν αναδρομικά σε κανένα βουλευτή...Αλλιώς δεν βλέπω...
Μετά την κατακραυγή, αποφάσισαν να βγούνε και να γνωστοποιήσουν πως δεν θα δοθούν αναδρομικά σε κανένα βουλευτή...Αλλιώς δεν βλέπω να το γλίτωναν το λιντσάρισμα!
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Βουλή αποφάσισε τόσο το 2007 όσο και το 2008 να μην δώσει αυξήσεις στους βουλευτές.
Το γραφείο τύπου της Βουλής διευκρινίζει πως  για να ισχύσει και για τους βουλευτές οποιαδήποτε διάταξη νόμου που αφορά σε αποδοχές δικαστικών λειτουργών θα πρέπει να υπάρξει κοινή απόφαση του προέδρου της Βουλής και του υπουργού Οικονομικών και υπογραμμίζει πως "τέτοια απόφαση ουδέποτε εκδόθηκε, ούτε βεβαίως πρόκειται να εκδοθεί".
Υποστηρίζει ότι οι συνολικές αποδοχές των βουλευτών την τελευταία διετία έχουν υποστεί μειώσεις που υπερβαίνουν το 45% ετησίως.
Τέλος, στην ανακοίνωση επαναλαμβάνεται παλαιότερη δήλωση του προέδρου της Βουλής, Φιλ. Πετσάλνικου, σύμφωνα με την οποία: "Όλοι θα πρέπει να συναισθανθούν τις κρίσιμες στιγμές που περνάει ο τόπος μας, όπου οι πολίτες υπόκεινται σε επώδυνες θυσίες για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει".

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item