Οι ελληνικές αρχές δεν δέχονται να συνεργαστούν με τις ελβετικές για τις τραπεζικές καταθέσεις και μετά ο Βενιζέλος βγαίνει και λέει τα δικά του

Βλέπετε  λοιπόν πως όλα λόγια του Βενιζέλου για τις τραπεζικές καταθέσεις στην Ελβετία είναι απλά φρου φρου και αρώματα. Ο  βο...
Βλέπετε λοιπόν πως όλα λόγια του Βενιζέλου για τις τραπεζικές καταθέσεις στην Ελβετία είναι απλά φρου φρου και αρώματα.

Ο βουλευτής της Ελβετικής Ομοσπονδίας λοιπόν ο κ. Ζησιάδης αναφέρει πως οι ελληνικές αρχές δεν δέχονται να συνεργαστούν με τις αντίστοιχες ελβετικές και όχι το αντίθετο.

Ποιο είναι λοιπόν το ζουμί;;; Πως μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μας και τίποτε άλλο!

Με ανάρτηση μέσω facebook και twitter επέλεξε να απαντήσει στην επιστολή του προέδρου της επιτροπής ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών, Ευάγγελου Αργύρη, ο βουλευτής της Ελβετικής Ομοσπονδίας Ι.Ζησιάδης για το θέμα των καταθέσεων Ελλήνων βουλευτών σε ελβετικές τράπεζες.

Παρότι τη σχετική καταγγελία ο κ. Ζησιάδης την είχε κάνει σε τηλεοπτική εκπομπή, στην επιστολή του αποφεύγει να αναφέρει οτιδήποτε για καταθέσεις στην Ελβετία.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η ουσία του ζητήματος που θα έπρεπε να απασχολεί τον ελληνικό πολιτικό κόσμο δεν είναι αν κάποιος έχει στην κατοχή του τραπεζικά στοιχεία -τα οποία δεν μπορεί να έχει με νόμιμο τρόπο-, αλλά γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) από το 2005 δεν ανταποκρίνονται στη συνεργασία που προτείνουν οι ελβετικές αρχές».

Και καταλήγει, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να έλθει να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών της Βουλής των Ελλήνων:

«Ελπίζω και εύχομαι να μελετήσετε και να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις θέσεις της αρμόδιας υπουργού Οικονομικών της Ελβετίας και έτσι να κατανοήσετε πως οι δικές μου σκέψεις, που εκφράστηκαν στην εκπομπή του Π.Τσίμα, έχουν αρχή και τέλος την αποστομωτική απάντηση που δέχθηκα στο ελβετικό κοινοβούλιο.»ΠΗΓΗ : in.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item