Αύριο η απόφαση για το Σκοπιανό - Πληροφορίες μιλούν για καταδίκη της Ελλάδος

Για να δούμε πως θα χειριστεί ο νέος μας πρωθυπουργός ο Παπαδήμος, τα ζήτημα με τα Σκόπια... Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδό...Για να δούμε πως θα χειριστεί ο νέος μας πρωθυπουργός ο Παπαδήμος, τα ζήτημα με τα Σκόπια...

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη Χάγη, "το Διεθνές Δικαστήριο, το κυριότερο όργανο των Ηνωμένων Εθνών, θα ανακοινώσει τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, την απόφασή του για την υπόθεση της εφαρμογής της ενδιάμεσης συμφωνίας της 13ης Σεπτεμβρίου 1995 (ΠΓΔΜ κατά της Ελλάδας)".
Η απόφαση θα ανακοινωθεί στις 10 το πρωί, τοπική ώρα.
Στην κυβέρνηση εκτιμούν ότι ενδεχομένως η απόφαση θα είναι υπέρ των Σκοπίων, ενώ η καταδίκη θα αφορά στις κυρίως στις πολιτικές δηλώσεις που έγιναν από ελληνικής πλευράς και όχι για την κίνηση του βέτο από τον Κώστα Καραμανλή, στο Βουκουρέστι.
Η απόφαση δεν αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, να έχει επί της ουσίας κάποια συνέπεια για τη χώρα μας, ενώ, από το Δικαστήριο δεν τίθεται θέμα ονομασίας.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item