Καλά θα κάνει να μην βρίζει τους Έλληνες οι Μέρκελ

"Επίθεση" προς την καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ, από στόματος ενός... προκατόχου της. Ο Χέλμουτ Σμιτ, Σοσιαλδημοκράτης πρώην ...

«Η Μέρκελ να μην βρίζει τους Έλληνες»


"Επίθεση" προς την καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ, από στόματος ενός... προκατόχου της. Ο Χέλμουτ Σμιτ, Σοσιαλδημοκράτης πρώην καγκελάριος από το 1974 έως το 1982, σύγκρινε την συμπεριφορά του Βερολίνου με εκείνη πριν από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Γερμανία απομονώνεται όλο και περισσότερο, υποστήριξε, ασκώντας κριτική για τους χειρισμούς Μέρκελ για την κρίση στην Ευρωζώνη.

Η Α. Μέρκελ «εξυπνότερο θα ήταν να μην βρίζει τους Έλληνες, να μην τσουβαλιάζει δέκα εκατομμύρια ανθρώπους μαζί με τις παλιότερες κυβερνήσεις τους και στη συνέχεια να τους μαστιγώνει. Είναι υπερβολικά εύκολο ο χοντρός Γερμανός, με πληθυσμό 80 εκατομμύρια, να στριμώχνει τον ανίσχυρο Έλληνα», είπε ο Σμιτ, μιλώντας στο Γερμανικό Οικονομικό Φόρουμ στο Αμβούργο.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item