Από "μεταβατική κυβέρνηση" πήγαμε στο "κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας" και μετά τις εκλογές!!!

«Όπως στην Ιταλία έτσι και στην Ελλάδα ενδέχεται η μεταβατική κυβέρνηση να παραμείνει περισσότερο στην εξουσία από όσο σχεδιάστηκε αρχικ...

«Όπως στην Ιταλία έτσι και στην Ελλάδα ενδέχεται η μεταβατική κυβέρνηση να παραμείνει περισσότερο στην εξουσία από όσο σχεδιάστηκε αρχικά. Στην Ελλάδα η Ν.Δ. άσκησε πιέσεις για διεξαγωγή των εκλογών στις 19 Φεβρουαρίου. Τώρα διαφαίνεται ότι το χρονοδιάγραμμα δεν μπορεί να τηρηθεί».

Αυτό δήλωσε στην Süddeutsche Zeitung ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, επισημαίνοντας ότι οι εκλογές θα αναβληθούν, λόγω της χρονοβόρας διαδικασίας των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.

Όπως μεταδίδει η «Deutche Welle» ο κ. Γιαννίτσης εξέφρασε την άποψη ότι βασικό καθήκον της μεταβατικής κυβέρνησης δεν είναι μόνον η ανάκτηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών, αλλά και η συρρίκνωση της ανεργίας.ΠΗΓΗ : newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item