Κίνδυνος να κάνουν Χριστούγεννα με τα σκουπίδια στην Θεσσαλονίκη λόγω ανεπάρκειας υπαλλήλων

Τον κίνδυνο να «πνιγεί» και πάλι η Θεσσαλονίκη από τα σκουπίδια, και μάλιστα μέσα στις γιορτές, αποκάλυψε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρ...Τον κίνδυνο να «πνιγεί» και πάλι η Θεσσαλονίκη από τα σκουπίδια, και μάλιστα μέσα στις γιορτές, αποκάλυψε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για τη χριστουγεννιάτικη πλατεία Αριστοτέλους.

Όπως επισήμανε, αν δεν προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες από το υπουργείο Εσωτερικών για την πρόσληψη προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, τότε μέσα στα Χριστούγεννα θα προκύψει σοβαρό πρόβλημα με την αποκομιδή, καθώς η υπηρεσία αριθμεί 400 λιγότερα άτομα απ' όσα προβλέπονται, λόγω της λήξης των συμβάσεων.

Το ζητούμενο για το δήμο Θεσσαλονίκης είναι την ερχόμενη εβδομάδα να προκηρυχτούν δίμηνες συμβάσεις, ώστε το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item