Εξαιρούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί από την εφεδρεία

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος", η κυβέρνηση μελετούσε  την εφαρμογή του μέτρου της εφεδρείας από ...
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος", η κυβέρνηση μελετούσε την εφαρμογή του μέτρου της εφεδρείας από το τέλος του σχολικού έτους.

Το υπουργείο Παιδείας σχολιάζει πως αυτά τα δημοσιεύματα αποσκοπούν στη δημιουργία σύγχυσης και ανασφάλειας.

Το υπουργείο υπενθυμίζει ότι η εξαίρεση των εκπαιδευτικών αποφασίστηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο μετά την κατάθεση των στοιχείων για την ομαλή λειτουργία του εκπαιδευτικού συστήματος και αφορά όλες τις βαθμίδες.

"Σε ό,τι αφορά στη μισθολογική αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών, αυτή ακολουθεί τις γενικότερες ρυθμίσεις του ενιαίου μισθολογίου."

«Οι εκπαιδευτικοί, ως ανήκοντες στην κατηγορία ΠΕ (Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης), έχουν ίδιες αποδοχές με όλους τους συναδέλφους τους, της ίδιας κατηγορίας, στο υπόλοιπο δημόσιο» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item