Ο "κωλοτούμπας" Καρατζαφέρης ξαναχτυπάει..."Νέα μέτρα δεν δεχόμαστε!"

Συγνώμη που ξαναδίνουμε βήμα στον πιο γνωστό κωλοτούμπα της ελληνικής πραγματικότητας... Απλά πρέπει να κάνουμε το χειλάκι μας να γελά...

Συγνώμη που ξαναδίνουμε βήμα στον πιο γνωστό κωλοτούμπα της ελληνικής πραγματικότητας...
Απλά πρέπει να κάνουμε το χειλάκι μας να γελάσει σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "9" μίλησε και ανέφερε πως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι μέτρα θα φέρει η τρόικα. Να δούμε αν αυτά συμπεριλαμβάνονται μέσα στο "πακέτο" της Συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου για να πάρουμε τα 130 δισ. Αν είναι καινούργια μέτρα, σαφώς δεν πρόκειται να τα δεχθούμε. Στη συνάντηση μου με την τρόικα, θα κοιτάξω να πάρω και να εξασφαλίσω όσο το δυνατόν περισσότερα για το καλό της πατρίδας μας"(εδώ γελάμε).

Εκτίμησε επίσης ότι και μετά τις εκλογές θα προκύψει πολυκομματική κυβέρνηση.
"Αφήσαμε τη σύνθεση της κυβέρνησης στους συνεργάτες μας, και εκεί έγινε η ζημιά. Θα περίμενα μια άλλη σύνθεση, με όχι περισσότερα από 15 μέλη. Τώρα αυτή η σημερινή που έχει 50, είναι άσχημο και δεν μου αρέσει καθόλου".

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item