Οι εργαζόμενοι της Ελληνικής Χαλυβουργίας συνεχίζουν την απεργία τους μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους

Το προεδρείο του Σωματείου των Εργαζομένων στην Ελληνική Χαλυβουργία ζητούσε να δει τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη όμως τελ...Το προεδρείο του Σωματείου των Εργαζομένων στην Ελληνική Χαλυβουργία ζητούσε να δει τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη όμως τελικά έγιναν δεκτοί από τον υφυπουργό Γιάννη Κουτσούκο.

Επί της ουσίας η συνάντηση δεν κατεληξε πουθενά καθώς οι εργαζόμενοι το μόνο που απέσπασαν ήταν η δέσμευση του υφυπουργού πως θα προσπαθήσει να πιέσει την εργοδοσία για να συσταθεί τριμερής επιτροπή που θα συζητήσει τα αιτήματα τους.


Οι εργαζόμενοι που είναι σε απεργία εδώ και 33 μέρες, διαμαρτύρονται για τις περικοπές που θέλει να επιβάλει η εργοδοσία με μείωση μισθών έως και 40%  καθώς και 5ωρη εργασία. Επειδή οι εργαζόμενοι δε δέχτηκαν τις προτάσεις του εργοδότη, ακολούθησαν απολύσεις. 

Λένε λοιπόν πως εάν δεν ανακληθούν οι απολύσεις των συναδέλφων τους εκείνοι όχι μόνο θα συνεχίσουν τον αγώνα τους αλλά θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item