Τώρα που έκλεισε την θέση του στην Βουλή ξέχασε μια για πάντα τους συναδέλφους του και τα αιτήματα τους

Ναι καλά καταλάβατε μιλάμε για τον  κ. Καψή ο οποίος ανέλαβε  χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου αλλά και υπουργού Επικρατείας. Τώρ...

Διαμαρτυρία δημοσιογράφων στο Προεδρικό Μέγαρο


Ναι καλά καταλάβατε μιλάμε για τον κ. Καψή ο οποίος ανέλαβε χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου αλλά και υπουργού Επικρατείας.

Τώρα λοιπόν που "γεύτηκε" το βουλευτικό αξίωμα, διέγραψε μια για πάντα το κοντινό παρελθόν και την δημοσιογραφική του ιδιότητα.

Ο κ. Καψής είχε πάει στο Προεδρικό Μέγαρο για να ορκιστεί αναλαμβάνοντας χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου αλλά και υπουργού Επικρατείας. 

Αποκλείεται πάντως να μην είχε ακούσει όλα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στα δημόσια ΜΜΕ όπου οι απεργίες είναι επαναλαμβανόμενες καθώς οι δημοσιογράφοι πάνε να μετατραπούν σε κρατικούς υπαλλήλους.

Οι δημοσιογράφοι που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Προεδρικό ήταν από την ΕΡΤ, το ΑΠΕ, την Γ.Γ. Τύπου και τα Δημοτικά Ραδιόφωνα.

Ήταν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι όταν περίπου 50 δημοσιογράφοι οι οποίοι είχαν ξεκινήσει από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, πήραν τον δρόμο για το Προεδρικό Μέγαρο εκεί όπου ορκίζεται στη νέα του θέση ως κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Παντελής Καψής.

Οι δημοσιογράφοι ζήτησαν να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον κ. Καψή μέσα στην Προεδρία αλλά αλλά από την Προεδρία της Δημοκρατίας τους απάντησαν ότι είναι αναρμόδιοι να παραλάβουν κάτι τέτοιο. Έτσι, περιμένουν τον κ. Καψή να του το επιδώσουν οι ίδιοι.

Θέλετε να μάθετε την απάντηση του;;;

"Δώστε μου λίγο χρόνο. Δεν ξέρω το θέμα σας", είπε ο μέχρι χθες δημοσιογράφος και τακτικός θαμώνας των παραθύρων της ΕΡΤ στους δημοσιογράφους όλων των δημόσιων ΜΜΕ που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Προεδρικό.


ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item