Θέλουν να αναρτήσουν στο διαδίκτυο τα πόθεν έσχες των βουλευτών. Το θέμα είναι να δικαιολογήσουν πως τα απέκτησαν και όχι να μας δείξουν πόσα έχουν

Καλά τα λόγια περί ανάρτησης των πόθεν έσχες στο διαδίκτυο ώστε να μπορεί να τα βλέπει ο κάθε πολίτης (τα οποία τα ακούμε εδώ και πολύ...


Καλά τα λόγια περί ανάρτησης των πόθεν έσχες στο διαδίκτυο ώστε να μπορεί να τα βλέπει ο κάθε πολίτης (τα οποία τα ακούμε εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν βλέπουμε πράξεις), αλλά το ζήτημα είναι να βγούνε δημόσια και να μας πουν πως τα απέκτησαν όλα αυτά τα χρήματα και τα όποια ακίνητα διαθέτουν και όχι απλά να μας απαριθμήσουν τι κατέχουν στο όνομα τους.

Μέσα στον Δεκέμβριο αναμένονται να δημοσιευτούν τα πόθεν έσχες των βουλευτών στο Διαδίκτυο, όπως έχει ξεκαθαρίσει κατά επανάληψη ο αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Ευάγγελος Αργύρης, προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία όλοι οι πολίτες.

Φαίνεται λοιπόν πως ο σκόπελος της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει ξεπεραστεί και έτσι ανοίγει το πράσινο φως για τη δημοσίευσή τους.

Όπως είναι γνωστό ο αντιπρόεδρος της Βουλής έχει δώσει τα στοιχεία των πόθεν έσχες σε όλους τους βουλευτές προκειμένου να τσεκάρουν έαν είναι όλα σύμφωνα με την πραγματικότητα και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τα παραλάβει πίσω.

Μόλις γίνει αυτό μέσα στον μήνα αυτόματα θα δημοσιοποιηθούν στο Διαδίκτυο.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item