Ηλεκτρονική καταγραφή και εντατικούς ελέγχους σε ενεχυροδανειστήρια από την ΕΛ.ΑΣ

Η εντολή διενέργειας εντατικών ελέγχων δόθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ. Σκοπός των ελέγχων να διαπιστωθεί αν πληρούνται οι προϋποθέσ...Η εντολή διενέργειας εντατικών ελέγχων δόθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ. Σκοπός των ελέγχων να διαπιστωθεί αν πληρούνται οι προϋποθέσεις λειτουργίας των ενεχυροδανειστηρίων που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν έντονη δραστηριότητα.

Έγγραφο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, που αναφέρεται στη συγκεκριμένη αστυνομική διάταξη διαβιβάστηκε στη Βουλή ως απάντηση σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Φραγγίδη. Ο βουλευτής είχε καταγγείλει πως τα ενεχυροδανειστήρια που «ξεφυτρώνουν σα μανιτάρια»  λειτουργούν σαν «παρατράπεζες», επισημαίνοντας πως τα χρήματα που δέχεται ο πωλητής σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική αξία πώλησης των αντικειμένων.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item