«Η Αθήνα ΓιορτάΖΕΙ» και καλεί τους λιλιπούτειους φίλους της να στολίσουν την πλατεία Συντάγματος

Ο Δήμος Αθηναίων απηύθυνε κάλεσμα στις μικρές Αθηναίες και τους μικρούς Αθηναίους να δώσουν το δικό τους «παρών» την Παρασκευή από...
Ο Δήμος Αθηναίων απηύθυνε κάλεσμα στις μικρές Αθηναίες και τους μικρούς Αθηναίους να δώσουν το δικό τους «παρών» την Παρασκευή από τις 11.00 ως τις 13.00, προκειμένου να βάλουν την πιο όμορφη πινελιά στην εορταστική ατμόσφαιρα της πλατείας Συντάγματος, συνοδεία μουσικής και με πολλά δώρα να τους περιμένουν.
Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος μαθητές δημοτικών σχολείων του δήμου έχουν φτιάξει χριστουγεννιάτικα στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά.
Στον χώρο της πλατείας θα τοποθετηθεί και εγκατάσταση από ανακυκλώσιμα υλικά, φτιαγμένη από φοιτητές της ΑΚΤΟ, η οποία αντλεί την έμπνευσή της από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Το απόγευμα της Παρασκευής ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα δώσει και επίσημα το σύνθημα για να ξεκινήσει η εορταστική περίοδος, που περιλαμβάνει και την διεξαγωγή δέκα διαφορετικών φεστιβάλ σε διάφορα σημεία της πόλης, για το επόμενο 30ήμερο.

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.

Τα σχόλια σας είναι ευπρόσδεκτα και δημοσιοποιούνται όλα, αρκεί να αποφεύγουν ύβρεις που αναφέρουν προσωπικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους, ας πάνε παρακαλώ κάπου αλλού.

emo-but-icon

Αναγνώστες

Liked us?

item